Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Marshalls Allé, 9220 Aalborg Øst

Økonomi *

Husleje

10.550,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Køkkenet er bestående af kvalitetselementer fra Svane Køkken med indbygningsovn, keramisk kogeplade, køle/fryseskab og opvaskemaskine – altsammen i høj kvalitet fra Siemens. Her får du to badeværelser, hvor du i overetagen har vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. På første sal har du walk-in i forbindelse med soveafdelingen. Boligen har gulvvarme i begge plan, samt genveksanlæg der sikrer et godt indeklima.

Denne etape af Marshalls Allé består af i alt 20 boliger beliggende på en privat, lukket villavej. Boligerne står indflytningsklare ad to omgange. 8 boliger er indflytningsklare pr. 1. september 2019 og 12 boliger står klar til indflytning d. 1. november 2019. I denne etape kan du vælge mellem fritliggende boliger og rækkehuse, begge i 2 plan. Størrelsen varierer med 4 eller 5 værelser fordelt på 114 – 117 m2.Alle boligerne på Marshalls Allé er opført med fokus på hverdagens behov, i flot design og med inventar og materialer i høj kvalitet. Boligerne har alle udgang til egen privat terrasse og har eget skur, samt carport.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.