Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Spansk arkitekt tegnet villa i Tornhøjparken.

Økonomi *

Husleje

13.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
39.000,00 kr.
- Depositum
39.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
169 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 2 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Tornhøjparken er et villakvarter i udkanten af Aalborg øst tæt på indkøb, skole, daginstitutioner, og det nye super-sygehus. Og med offentlig transport inden for 200 m.

Huset i Tornhøjparken består af 169 kvm2 fordelt på 4 soveværelser, stor stue, toilet, badeværelse m. badekar, køkken alrum m. brændeovn & bryggers m. indbygget skabe. Du bydes velkommen i entréen med god plads til opbevaring.

Derudover er der carport med plads til 2 biler, et cykelskur, skur, varmerum, brændeskur og et drivhus. Haven er delt op i 3, hvor man har forhave, terrasse og baghave. Det fulde areal for grunden er omtrent 900 kvm2.

Ved indflytning følger der vaskemaskine og tørretumbler med fra Bosch samt et køkken fra Invita med opvaskemaskine. Der er gulvvarme i hele huset

Der følger en stor have med og egen terrasse med

Det er tilladt at have kat og mindre dyr.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.