Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Christianshavns Voldgade, 1424 København K

Økonomi *

Husleje

22.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
66.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
152 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Flot penthouse lejlighed i 2 plan med egen tagterrasse.

Nederste plan indeholder dejligt køkken / alrum med plads til stort spisebord og trappe til overetagen. Desuden stort soveværelse med indbyggede skabe, hyggeligt værelse, der vender mod gården samt moderne mosaik badeværelse med badekar. Fra såvel alrummet som soveværelset er der en fantastisk udsigt over Stadsgraven.

Overetagen udgør ét rum, der er indrettet som en helt fantastisk opholdsstue, hvor der desuden er god plads til et skrivebord. Fra opholdsstuen er der adgang til den dejlige tagterrasse på 15m2 hvorfra der er udsigt over byens tage og spir.

Ejendommen
Denne velholdte ejendom ligger yderst centralt på det dejlige Christianshavn. Her er der kun få minutters gang til Metro stationen, indkøbs muligheder og utallige caféer og restauranter - og naturligvis de hyggelige kanaler.

Det er ikke kun storbyens fristelser, der kendetegner placeringen af denne ejendom - den ligger desuden særdeles tæt på Stadsgraven og dens rige dyreliv samt stisystemer, der benyttes flittigt af byens motionister.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.