Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Vadumvej, 9430 Vadum

Økonomi *

Husleje

6.118,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
17.238,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. april 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne
- Praktiske moderne boligerUngdomsboligerne i nr. **-D er opført i 1994 og er med hvide klinker på gulvet i badeværelset. Køkkenet er holdt i hvid laminat, og ligger i åben forbindelse med stuen. I ældreboligerne i nr. **-I er der hvide klinker på badeværelset og køkkenet er i hvid laminat. Boligerne blev opført i 1966 og renoveret i 1999 med bl.a. nye vinduer. Nr. 37A-D er opført i 2001. Her er badeværelset belagt med klinker og køkkenet i bøgefiner er placeret, så der er en stor åbning ind mod stuen. Nr. 37E-L er fra 1982 med pæne klinker og gulvvarme i badeværelset, praktiske skabe og buet glasdør ind mod brusenichen. Køkkenet, som ligger i åben forbindelse med stuen, er autentisk med malede låger. I fra 1989 er der pæne klinker og gulvvarme i badeværelset. Det hyggelige køkken er fra boligens opførsel, og fremstår med malet overflade. Her er en lille spiseplads og en stor åbning ind mod stuen. Til boligerne hører et dejligt fælleshus, som kan benyttes, hvis pladsen i lejligheden er for trang. Forbrug: Varme, vand og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Afdelingen

Nærområdet- NørhalneNørhalne byder på indkøbsmuligheder 100 meter fra boligerne. Der er både skole og idrætshal med blandt andet fodbold, badminton og fodboldgolf. Turen til Aalborg kan gøres på 15 minutter via motorvejen.

Fleksibel udlejning
Med fleksibel udlejning kan du som boligsøgende kommer længere frem i køen, hvis du opfylder ét eller flere fleksible kriterier. Det betyder, at du kan få en bolig hurtigere, end hvis du står på den normale venteliste.

25% af familie og ungdomsboligerne udlejes efter fleksible kriterier

Nedenstående fleksible kriterier er tilgængelige i denne boliggruppe:

Pendler med arbejde i Jammerbugt kommune. Skal dokumenteres ved kopi af ansættelseskontrakt.
Borgere i Jammerbugt kommune over 50 år, som søger bedre egnet bolig.
Forældre med samkvemsret til børn boende i Jammerbugt kommune.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.