Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Mønstervej, 8920 Randers NV

Økonomi *

Husleje

9.950,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
103 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Falbe Parken - Rækkehuse

Falbe Parken ligger tæt på både by og natur, og med mange indkøbsmuligheder i gåafstand. Falbe Parken er omgivet af villaområder med institutioner og med byens kulturliv indenfor kort afstand. Det er Randers Arkitekterne som har tegnet området, som består af gennemlyste, moderne boliger, opført i gedigne materialer og med energibesparende konstruktioner. Her er velindrettede rækkehuse og alle boliger er opført i materialer af høj kvalitet. Alt i hvidevarer medfølger i forbindelse med leje af en bolig, ligesom man bliver en del af et område med fantastiske fællesfaciliteter.

Boligerne er indrettet med 3 soveværelse og toilet på boligens 1. sal, mens stueplan byder på rummelig entré, og lækkert stort brusebadeværelse med Siemens vaskesøjle. Desuden lækkert køkken/-alrum med plads til både spise og opholds afdeling.

Husene er opført med gulvvarme overalt, varmegenvindingsanlæg som sikre et godt indeklima og selvfølgelig udgang til egen privat have.

Foran boligen er flot vognly, samt stort rummeligt isoleret skur.

Muligheder ved denne bolig

Husdyr tilladt, Gårdmiljø, Vaskeri, Tørrerum, Legeplads, Nyistandsat, Parkeringsplads

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.