Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Søndergade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

16.600,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
135 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
22 nyetablerede luksus lejligheder- i hjertet af Aarhus C

Ved indgåelse af lejekontrakt tilbyder udlejer fra dags dato alle nye lejere:

Gratis flytning - kr. 20.000 flytteudgift

- En handyman i 1 arbejdsdag

- Rengøring af lejlighed/vinduer efter indflytning

- Gratis P-tilladelse i Salling (2 år)

- 1 års gratis medlemskab i Repeat fitness

- Ingen forudbetalt husleje

- 3 måneders fri husleje, efter 4. måned.

udlejer udbyder nu 22 nyrenoverede lejligheder i den historiske Regina bygningen i hjertet af Århus. Byggeriet indeholder 2-4 værelses lejligheder.

Ejendommen ligger lige ved Søndergade, Aarhus gågade med alle de bedste indkøbsmuligheder, et væld af cafeér og restauranter i gåafstand. Desuden finder man havnen, Åboulevarden og Århus banegård blot 500 m. fra ejendommen.

Byggeriet er et ikonisk byggeri i Aarhus, og rummer foruden eksklusive butikker, et hyggeligt fælles gårdmiljø der kan benyttes af alle lejere. Gårdmiljøet er hyggeligt og ugeneret fra det pulserende liv fra Aarhus gågade, og byder på en stor tagterrasse og lounge område. Der er elevator til alle etager.

Lejlighederne er renoveret og flere er med udgang til egen altan. Her er flotte nye badeværelser 50 x 100 klinker på gulvet, stor bruseniche, samt vaskemaskine/tørretumbler. Alle Invita køkkener er i åben forbindelse med stuerne og alle lejligheder er med høje vinduespartier, som giver et godt lysindfald i lejlighederne. Værelserne variere i størrelse, men hovedparten er med indbygget skabe. Lejlighedernes opholdsrum er med flotte egetræs plankegulv i smuk kontrast til lejlighedens ellers lyse indretning.

Kig forbi, og oplev stemningen i denne historiske bygning i Aarhus centrum.

Muligheder ved denne bolig

Husdyr tilladt, Gårdmiljø, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.