Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses villa - Toksværd Bygade, 4684 Holmegaard

Økonomi *

Husleje

8.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.900,00 kr.
- Depositum
26.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
150 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 2 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Moderniseret og plads til den store familie

Midt i det solbeskinnede og naturskønne Toksværd har du nu mulighed for at leje denne vill I 2 år. Beliggende med kort afstand til børnehave og velfungerende idrætsforening, gode indkøbsmuligheder i både den lokale købmand eller i nyere Netto ved Holme-Olstrup. Der er også kun ca. 10 min. kørsel til Næstved og til motorvejstil- og frakørsel ved Rønnede. København nås på ca. 45 min. kørsel.

Boligen er indenfor de senere år moderniseret med bla. fint betontagstenstag (ca. 2008), hovedsagligt nyere vinduer og døre (2008), køkken (2008), Badeværelse (2008), gulve (2008) mv. Derudover er det også værd at nævne, at der er installeret Fibernet så du er sikret knivskarpt og hurtigt forbindelse til omverdenen. Det er også værd at bemærke, at der tidligere har været køkken i stueetagen...så dette kan nemt reetableres...her evt. nærmere hos udlejer.

Ejendommen indeholder: Vindfang. 4 store værelser/stuer. Lille entre med god trappe til 1.salen. 1.sal indeholder: Stort åbent rum med synlige bjælker og loft til kip samt en god og bred kvist, der giver et fantastisk lysindfald i rummet. Nyere og elegant køkken i tidsløst design med spiseplads samt åben forbindelse til det store lyse rum. Nyere og flot badeværelse med brus samt spots.

Til huset er også en stor garage med nyere betontagstenstag (ca. 2008), som pt. mangler lidt færdiggørelse.

Boligens have er primært anlagt med græs og med tanke på minimal vedligeholdelse.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.