Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Masnedøgade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

17.300,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.300,00 kr.
- Depositum
51.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
4 værelses lejlighed på Østerbro med to altaner

Lejligheden:

Du træder ind i lejlighedens entre som giver adgang til lejlighedens store aflange lyse stue/køkkenalrum med udgang til begge af lejlighedens altaner. Køkkenet er special designet til projektet med grebsfrie låger, granit bordplade samt integreret hårde hvidevarer fra Siemsens.

Lejligheden har tre gode værelser, fordelt i hver sit hjørne af lejligheden. Badeværelset har store mørke fliser, hvor man kan fornemme flisens rå struktur, samt vaskesøjle.

Lejlighedens stilart bærer præg af at at være inspirert af New Yorker looket. Lejligheden er udført i et gedigent materialevalg med respekt for gadens industrielle historie og fokus på sanselighed.

Der er til ejendommen en stor tilhørende fælles tagterrasse med gode hyggekroge samt træningsfaciliteter. Det er endvidere muligt at leje p-plads i kælderen.

Området:

Lejligheden er beliggende i eftertragtede og rolige omgivelser på Østerbro, på hjørnet af Nygårdsvej og Masnedøgade. Lejligheden ligger på grænsen mellem ydre og indre Østerbro, og er med den centrale beliggenhed omgivet af liv og oplevelsesmuligheder.

Du kan inden for kort gåafstand tage en tur i Fælledparken, tage en kort cykeltur til Svanemølle Strand eller Nordhavnen. Du er endvidere tæt på gode handle muligheder og trænings faciliteter.

BEMÆRK BILLEDER ER AF PRØVEBOLIG.

Muligheder ved denne bolig

Gårdmiljø, Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.