Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Linnésgade, 1361 København K

Økonomi *

Husleje

19.475,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.475,00 kr.
- Depositum
58.425,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
123 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lys nyistandsat lejlighed med privat tagterrasse

Lejligheden:

Fra indgangen kan du tage elevatoren direkte op til lejligheden. Lejligheden er indrettet med entre/fordelingsgang som giver adgang til lejlighedens to soveværelser, det ene værelse vender ud mod den stille vej, og det andet værelse vender ind mod gården. Fra entreen kommer du videre ind i køkken alrummet hvor du har rig mulighed for at indrette dig med god spiseplads. Fra køkkenalrummet går du videre ind i den store stue, hvor der er god plads til sofa arrangement. Lejligheden har endvidere et bryggers med vaskefaciliteter samt stort badeværelse. Fra køkkenet er der en trappe op til den private tagterrasse, hvor du kan nyde solen hele dagen, samt udsigten over København, Torvehallerne og Botanisk Have. Derudover byder lejligheden på et flot flisebadeværelse med vaskemaskine. Lejligheden har et fantastisk lysinfald, da den er beliggende på 5.sal.

Området:

Boligen ligger yderst centralt og i gåafstand til flere rekreative områder, gode indkøbs og transport muligheder samt hyggelige cafeer og restauranter og ikke mindst flere gode uddannelses muligheder. Bl.a. kan nævnes: Gåafstand til Nørreport Station (busser, S-tog, Metro), Torvehallerne, Strøget, Botanisk Have, Søerne og meget mere.

Bemærk billeder er af prøvebolig.

Muligheder ved denne bolig

Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.