Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Dieselvej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

23.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
700,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
23.000,00 kr.
- Depositum
69.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
151 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Unik penthouse lejlighed med to private tagterrasser
Nu udbydes lys penthouse lejlighed med to private tagterrasser hvor de mange aftensolstimer kan nydes.

Lejligheden er beliggende i ny ejendom kaldet Teglbroen, hvor man har flot kig udover området som bl.a. indeholder masser af vand samt grønne områder.

Lejligheden har et stort lyst køkkenalrum, hvor der er rig mulighed for at etablere spiseafdeling samt stue. Køkkenet er et hvidt grebsfrit HTH køkken med træ bordplade, samt hvidevarer fra Siemens. Fra stuen er der adgang til lejlighedens ene tagterrasse som er syd/vest vendt, og som vender ud mod kanalen. Boligen er indrettet med tre lyse soveværelser, som er beliggende i hvert sit hjørne af lejligheden. Boligens badeværelse er et rummeligt samt lyst badeværelse, med grå fliser i brusenichen samt på gulvet. Der er endvidere plads til at etableret vaskemaskine og tørretumbler. Boligen har et gæstetoilet samt depotrum beliggende ved entreen. Der er ydermere en stor tagterrasse som vender ind mod gården, hvor du her kan nyde morgensolen.

Teglbroen er et af de sidste kvarterer, der udvikles i Sydhavnen. Det betyder, at inden for kort tid er området en næsten færdigbygget bydel med et levende nærmiljø, hvor butiks- og cafelivet kan blomstre.

OBS: Venligst læg mærke til, at billederne er taget fra projektets prøvebolig.

Se mere om vores projekt på nedenstående link:

hjemmesiden

Muligheder ved denne bolig

Gårdmiljø, Dørtelefon, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.