Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Billedvej, 2150 Nordhavn

Økonomi *

Husleje

24.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.550,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
142 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne ligger midt i Århusgadekvarteret, - det nye område i Nordhavnen. Legeplads og havnebad er lige rundt om hjørnet. På Sandkaj med dens smukke caféer kan man drikke kaffe, slappe af eller tage sig en dukkert. I gåafstand findes både gode indkøbsmuligheder, den internationale skole og offentlig transport.

Boligkomplekset er bygget ovenpå det gamle kopierværk fra Nordisk Film Kompagni. Det er tegnet af Dorte Mandrup og udstråler en moderne lethed med store vinduespartier, gode lysindfald fra to sider og højt til loftet.

Selve lejligheden strækker sig over to etager, som forbindes af en moderne og lys trappe. Entréen er unik med sin kæmpe vinduesfront, der strækker sig over begge etager.

På 1. sal ligger det moderne køkken og den hyggelige stue, samt altan med en dejlig udsigt henover de gamle havnebygninger helt til Østerbro. I stueetagen ligger 3 værelser, hvoraf et har det skønneste panoramavindue. Badeværelset er velindrettet med brusekabine og skabe.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.