Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i Birkerød

Økonomi *

Husleje

14.355,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.560,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.355,00 kr.
- Depositum
43.065,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området i Ebberød består af hhv. ombyggede og ny-renoverede bygninger og nye bygninger. Ejendommen Sophie Magdelenes Vej er ny-opførte bygninger, bestående af 8 lejligheder, der er skabt i harmoni med områdets eksisterende ejendomme. Lejlighederne er på 94-111 kvm. fordelt på 3-4 værelser. Sophie Magdelenes Vej er ombygget og ny-renoveret, og rummer 19 forskellige lejligheder, alle med respekt for ejendommens oprindelige, unikke detaljer. Lejlighederne er på 66-109 kvm. fordelt på 2-4 værelser. Ejendommen ligger i et naturskønt område i Ebberød med flere mindre søer og hyggelige gangstier helt ugeneret op til Rude Skov. Der er kun ca. tre kilometer til gågaden og Birkerød Station.

Bemærk

Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.