Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Amaliegade, 1256 København K

Økonomi *

Husleje

25.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.200,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
25.500,00 kr.
- Depositum
76.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
136 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området:

Frederiksstaden blev af Frederik den Femte anlagt i 1749. Det var tiden, hvor kongen, adlen og rige købmænd kappedes om opføre bygningsværker med pomp og pragt. Centrum for Frederiksstaden er Amalienborg, og Amaliegade strækker sig mod nord som fornem længdeakse. Der var strenge krav til bygningernes arkitektoniske korrespondens og kongens hofarkitekter Lauritz de Thurah og Nicolai Eigtved stod for planlægning og udførelse af den nye bydel.

Lejligheden:

Der er tale om en 4-værelses nyere istandsat lejlighed på 136 m² som er beliggende på 4. sal. Lejligheden er konverteret fra erhverv til bolig i efteråret 2016.

Lejligheden er indrettet med en entré og garderobe, hvorfra man kan komme ind til stue og køkken/spiseplads. Derfra findes lejlighedens tre gode værelser samt det ene af de to badeværelser. Det andet badeværelse hører til masterbedroom. Fra køkkenet er der direkte udgang til lejlighedens vestvendte altan mod gåden og mod Amaliegade er der en lang altan, der har udgang fra to af soveværelserne og stuen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.