Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Krimsvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.700,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.700,00 kr.
- Depositum
50.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Centralt 4 værelses tæt på metro og Amager Strandpark!

Centralt 4 værelses tæt på metro og Amager Strandpark!

Du har nu mulighed for at leje denne skønne lejlighed på på 102 m2 og med udsigt til Øresund. Lejligheden er indrettede som følge: entre med plads til overtøj og sko, stort og åbent køkken-alrum ( m. køle-fryseskab, kogeunit, emhætte og opvaskemaksine ) plads til spise og sofa arrangement og god udsigt udover Øresund. Der er 3 gode værelser, hvor der i det ene er direkte adgang til altan samt lejlighedens opbevaringsrum. Badeværelse er med seperart burs samt vaskemaksine & tørretumbler.

Området byder på det fantastiske Amager Strand der er et populært sted på grund af stranden og de store grønne områder. Inden for to minutters gang fra lejligheden findes både indkøb, Metro, fitness og restauranter. Øresundstårnet ligger på hjørnet af Øresundsvej og Krimsvej med metroen til den ene side, vandet til den anden og butikker midt i mellem, er alt inden for rækkevidde. Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser. Lejligheden er klar til overtagelse 01.10.2019. Husdyr: IKKE TILLADT *Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere. eller mail:

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.