Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Nyhavn, 1051 København K

Økonomi *

Husleje

23.200,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.100,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
23.200,00 kr.
- Depositum
69.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
174 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
En fantastiske lejlighed udbydes nu i Nyhavn!

Lejligheden er beliggende i en af Nyhavns mest markante ejendomme i den inderste del af Nyhavn. Nyhavn er et kvarter med stor historik, mange spændende cafeer samt restauranter som har sin egen charme og særprægethed. Kongens Have, Amalienborg og havnefronten med det nye skuespilhus er alt sammen indenfor kort gåafstand. Det bliver ikke mere centralt, og alligevel ligger ejendommen helt stille inde i gården.

Alle lejlighederne i ejendommen er nyindrettede fra erhverv til bolig. Materialer er af en særdeles god kvalitet. Køkkenerne fra Designa med en lækker satin bordplade samt flotte egetræsgulve i alle boligerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.