Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Fuldt møbleret med stor privat have og flere terrasser

Økonomi *

Husleje

16.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
48.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
156 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Lejeperiode
op til 8 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Skønt hus med privat aflukket have.
Huset er beliggende på rolig villavej centralt i Herlev. Der er både garage og carport foran huset, samt adgang til aflukket baghave og terrasser.

Huset er indrettet med møblerbar entre med videre gang til åbent køkken og stuerum. Hele stueplanet fungerer som én åben enhed, med stort køkken med køkkenø, spiseplads i god størrelse og i forlængelse et trin ned til pejsestue med store vinduespartier mod haven. Der er fra stueplan udgang til en god træterrasse med videre gang ud i haven.

Huset er inddelt i forskudte plan, som giver en god udnyttelse af kvadratmeterne. på husets øverste plan er indrettet tre gode børneværelser i forskellige størrelser, med god skabsplads. Et plan under er et større soveværelse, med brusebadeværelse beliggende ved siden af.

I kælder er et stort disponibelt rum med vinduer mod haven, vaskerum med god skabsplads, gæstetoilet samt større badeværelse med kar og brus. Der forefindes også fyrrum/værksted, med bl.a. ekstra køle/fryse-plads.

Til huset er en stor aflukket have, med flere terrasser og en generel god udnyttelse. Der er etableret udendørsbad, stort legehus mv..

Udlejes tidbegrænset for 9 måneder. Mulig at leje som delebolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.