Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Norgesvej, 7700 Thisted

Økonomi *

Husleje

6.371,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
17.080,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boliger med speciel arkitektur og med udsigt opført i grusgrav tæt på centrum af Thisted.

To af bygningerne er i 4 etager, hvoraf de 2 øverste udgør 12 lejligheder med udsigt til Limfjorden og Mors. Afdelingen består af rækkehuse og lejligheder.

Der er gode busforbindelse til Thisted centrum. I Thisted er der gode muligheder for uddannelse, handel, sport og andre fritidsinteresser.

Boligerne er opført i 1990/91 i gule sten og med specielle tage. Der er 19 boliger i 2 plan og 25 boliger i 1 plan. 32 boliger har egen udgang til græsplæne.

I boligerne er der køle-/fryseskabe, komfur, emhætte og faste klædeskabe. Til hver bolig tilhører der fransk altan, terrasse eller have.

Der er vaskeri, beboerhus, cykelkælder, pulterrum og mulighed for parkering.

Yousee fibernet betales direkte til leverandøren. A conto- varme og vand betales til udlejer.

Det er tilladt at holde hund i afdelingen.

Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Det er kun tilladt at holde 1 hund. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.