Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 126 m2 - Gothersgade, 1123 København K

Økonomi *

Husleje

19.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.550,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
58.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
126 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
126 charmerende boligkvadratmeter med elevator på mangfoldige Gothersgade

Gaden er kendt for sit pulserende byliv med hippe restauranter, cafeer og stemningsfyldte barer. Her får du alt inden for gåafstand. Kgs. Nytorv med Det Kongelige Teater, Nyhavn og Frederiksstaden. Området vrimler med indkøbsmuligheder – både af dagligvarer, men også af specialvarer og nicheforretninger. Torvehallerne KBH med alle sine eksotiske fødevarer og kvalitetsbevidste stader ligger kun en ganske kort cykeltur væk. Og transportmulighederne? De er eminente. Busser og metro er lige i nærheden. Så vil du bo lige der, hvor byen emmer af liv og mennesker, men hvor du også kan trække dig tilbage under solen i Kongens Have? Så velkommen til.

Går du og drømmer om den helt rigtige bolig i hjertet af København? Så er Gothersgade måske lige noget for dig. Tag elevatoren direkte ind i dit nye hjem på hele 126 lyse og charmerende kvadratmeter. Her er skæve lofter, der er med til at skabe den københavnerstemning, som mange boligsøgende leder efter. Du får et badeværelse med stort badekar og bruseniche, og hvor du har plads til vaskemaskine og tørretumbler. Boligen har 5 værelser, som har hvide vægge og lofter, så boligen fremstår rummelig og pæn. Har du København i hjertet – så flyt ind i hjertet af København. Vi glæder os til at vise din nye bolig frem. Velkommen indenfor.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.