Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses rækkehus - Buen, 5853 Ørbæk

Økonomi *

Husleje

3.981,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
490,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
16.324,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
60 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ørbæk Pensionistboligforening med 30 boliger og et fælleshus er centralt beliggende i Ørbæk i skønne omgivelser tæt på butikker og transport.
Ørbæk er en hyggelig by i naturskønne omgivelser, 12 km sydvest for Nyborg og 26 km fra Odense. Ørbæk er særlig kendt for sit årligt tilbagevendende Ørbæk Marked.
I Ørbæk er der gode handlemuligheder, skole, institutioner og idrætsfaciliteter. 'Ørbæk Midtpunkt' er mødested for mange og indeholder 2 sportshalller, mødelokaler, billardklub, skydebane, cafeteria, ungdomsklub, omklædningsrum, bibliotek og lokalhistorisk Arkiv.
Boligerne
Tryghed og fællesskab er nøgleordet for bebyggelsen.
Beboerne har mulighed for at deltage i de sociale aktiviteter, der arrangeres i fælleshuset. Og beboerne kan naturligvis leje fælleshuset til fødselsdage m.m. I fælleshuset er der også mulighed for tøjvask.
12 af boligerne er der et overdækket gangareal/fællesrum til. Dette fællesrum er overdækket med et glastag og beboerne benytter arealet som en udestue.
18 af boligerne er almindelige ældrevenlige rækkehuse med egen have og redskabsskur til. Der er tilknyttet viceværtordning, så beboerne behøver ikke bekymre sig om snerydning, pasning af fællesarealer, vedligeholdelse af faste installationer og udvendige arbejdere på bygningerne m.m.
Endelig tildeling af boligen, forudsætter bestyrelsens godkendelse.
Beboerne
Boligerne er ældrevenlige og fortrinsvis til ældre og gerne pensionister.
Der er et godt naboskab og et fint socialt liv både i bebyggelsen og i landsbyen. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.
Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, og vælger du selv at lægge pengene ud, kan du få godtgørelse på op til 100.000 kr. når du flytter.
Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de fælles områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.