Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ungdomsbolig - Østergade, 7800 Skive

Økonomi *

Husleje

3.149,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
7.983,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
45 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL AFDELING ØSTERGADE- Historisk præg midt i centrum

Afdelingen- Historisk præg midt i centrumØstergade indeholder mange skønne egenskaber, da boligernes beliggenhed indbyder til masser af liv grundet den centrale beliggenhed, samt afslapning i den fælles gårdhave. Gårdhaven opleves som en smuk lille oase, hvor der ved bordbænkesættet kan nydes den smukke natur, alt imens der grilles ved grillstedet. Det smukke bevaringsværdige etagebyggeri blev opført i 1995 og sætter nogle historiske rammerne for de skønne ungdomsboliger, og indgyder til en fantastisk ro trods den centrale beliggenhed.

Nærområdet- Tæt på altDa etagebyggeriet ligger i centrum, er der indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Tilmed ligger der forskellige uddannelsesinstitutioner i gåafstand, blot 1-2 km fra boligerne. Henne ved uddannelsesinstitutionerne er der både svømmehal, koncerthal, idrætsfaciliteter, boldbaner, biograf og bowlinghal, så der er rig mulighed for at hygge sig med vennerne efter skole. Om sommeren kan Skive festival opleves, som finder sted hver sommer ved fjorden.

Særlige kriterier Ungdomsboliger er til unge under uddannelse (SU, læreplads m.v.).

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.