Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sjællandsgade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

9.405,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.405,00 kr.
- Depositum
28.215,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
117 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot lys lejlighed på hele 117 m2 beliggende attraktivt i Øgaden. Her bor man lige ved siden af det flotte parkområde Østre Anlæg. Fra lejligheder er der nemt til dagligdagsindkøb og offentlig transport, og midtbyens mange specialforretninger og spisesteder ligger blot en gå- eller cykeltur herfra.

Lejligheden er særdeles velindrettet og rummer 2 lyse stuer én suite, 2 store og lyse soveværelser, et pænt badeværelse med bruseniche samt et lyst køkken. Der er adgang til samtlige rum fra lejlighedens fordelingsgang, hvilket gør, at den ene af stuerne nemt kan indrettes som værelse, så der bliver hele 3 gode soveværelser i lejligheden. Dermed kan lejligheden også sagtens benyttes som delelejlighed for flere.

Lejligheden er med højt til loftet, flotte stuklofter og afhøvlede gulve, der alt sammen er med til at give lejligheden charme.

Der er et hyggeligt gårdmiljø med plads til cykler og vasketøj samt parkeringsplads. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder i området samt mulighed for leje af garage.

Til lejligheden hører både et kælder- og et loftsrum.

Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.