Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sjællandsgade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

9.405,00 kr.

Forbrug
975,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.405,00 kr.
- Depositum
28.215,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
117 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Super lækker lejlighed med udsigt over Øster Anlæg. Lejligheden har 3 flotte stuer en-suite og soveværelse, der er flotte afhøvlede gulve, fyldningsdøre, flotte indbyggede reoler og flotte stuklofter. Da der også er adgang til stuerne fra fordelingsgangen, kan stuerne benyttes til værelser. Der er nyere badeværelse og køkken med alt i hårde hvidevarer.

Der er god fælles vaskekælder i ejendommen. Skønt gårdmiljø med plads til vasketøj og cykler. Der er parkering i området og hvis det ønskes er der også mulig at leje en garage.

Til lejligheden er der både et kælderrum og et loftrum.

De viste billeder er ikke er fra denne lejlighed, men en lign. lejlighed med tilsvarende materialer m.v.

Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke. Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.