Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Fælledkanten - Standard, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
118 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen til Københavns grønne bydel!
DRØMMER DU OM JORDFORBINDELSE OG UDSIGT OVER FÆLLEDEN?

I Fælledkanten får du skønne lejeboliger fra 2-5 værelser i gennemført kvalitet. Her er plads og faciliteter til børnefamilier, den kræsne single og det modne par.

I Fælledkanten lever du i grænselandet mellem by og natur. Det er skabt til dig, der både vil have pulserende storby og unikke naturoplevelser med højt til loftet og et levende nærmiljø. Du har praktisk talt dit spisekammer lige uden for døren.

Boligerne, tegnet af Danielsen Architecture, leverer de perfekte rammer om et moderne familieliv med bæredygtige løsninger i funktionelt og tidløst design. Arkitekturen er funderet i ny nordisk funktionalisme, som inviterer naturen fra Kalvebod Fælled indenfor og skaber en grøn oase med store altaner, plantekasser og fælles væksthuse på taget.

Muligheder ved denne bolig

Gårdmiljø, Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.