Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Leifsgade, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

12.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne nyrenoverede smukke lejlighed ligger i hjertet af det livlige og autentiske Islands Brygge. For at hente morgenbrød, skal man kun lige ned på gaden. På den anden side af gaden ligger den nærmeste hyggelige café og så er hele kvarteret fyldt med liv, legepladser, caféer og små restauranter. Havnebadet ligger i 4 minutters gåafstand og man kan spadsere til den smukke indre by med Nationalmuseum, Glyptotek og Tivoli på bare 10 minutter!

Selve lejligheden har to fine rum. Det ene er en kæmpestue med smukt vinduesparti og det andet er et hyggelig soveværelse med eget badeværelse, der ligger ud til den rolige baggård.

Køkkenet er praktisk indrettet med udsigt over den smukke gård.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.