Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Bredgade, 1260 København K

Økonomi *

Husleje

33.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
99.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
200 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
200 charmerende kvadratmeter med privat tagterrass og udsigt over Frederiksstaden

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder mangfoldigt byliv. Her får du klassisk elegance uden tingel-tangel. Her er palæer og pulserende gader, butikker, kendte kunsthandlere, berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med lejlighed i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busser er lige i nærheden, og til sommer vil Metroen køre i pendulfart fra Marmorkirken, men foretrækker du egen bil, kan den få en plads i et af Jeudan’s p-huse i enten Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Træd indenfor i entreen på 5. sal i .... Her finder du hele 200 unikke københavnerkvadratmeter med en moderne, stemningsfuld atmosfære, udsigt til himmel og byens tage. Lejligheden byder på et lyst opholdsrum med pejs og udgang til en terrasse med masser af plads til at nyde livet og solen i din nye solstol eller ved havebordet. Du finder desuden et luksuriøst køkken, tre rummelige værelser, et topmoderne badeværelse med badekar og et gæstetoilet. Den ideelle bolig, hvis du har familie eller blot ønsker meget albuerum. Kom forbi, mærk stemningen på gaden, i lejligheden og på terrassen – vi glæder os til at byde dig velkommen til dit nye hjem. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.585 pr. md.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.