Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses rækkehus - Engholmvej, 8766 Nørre Snede

Økonomi *

Husleje

2.930,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
654,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
12.760,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
55 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 6. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bebyggelsen består af etagebyggeri til 2. sal med 27 etageboliger med altan opført i 1969 og 9 rækkehuse med egen have. Mellem bebyggelsens tre dele er der store parklignende grønne områder med legeplads. Der hører 9 carporte til bebyggelsen.
Beliggenhed
Bebyggelsen ligger i et villakvarter, tæt på offentlig transport og SuperBrugsen og omkring 500 meter fra centrum i Nørre Snede. Det let skrånende område giver udsigt mod vest. Nørre Snede ligger vest for Horsens og har gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole- og idrætsfaciliteter og kulturtilbud.
Boligerne
I etageboligerne er køkken lukket med et glasparti til gang og stue for at give gode lysforhold. Boligerne har indeliggende altaner, der er nemme at inddække. I stueboligerne er terrassen afskærmet af en lav mur ud mod det grønne område. I rækkehusene er der spiseplads i køkkenet og egen have ud til grønne områder. Boligerne har desuden køleskab og komfur.
Beboerne
Bebyggelsen er er velegnet for børnefamilier, og har en blandet beboersammensætning med børnefamilier og har flest ældre beboere. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.
Indret dig som du vil
Du kan frit indrette dig som du vil og forbedrer du boligen kan du få op til 100.000 kr. i godtgørelse ved fraflytning. Læs mere om dine muligheder under ”ændre boligen” her på siden. Flere beboere har inddækket altan eller indrettet udestue.
Vedligeholdelse
Bebyggelsen er velvedligeholdt og en ejendomsfunktionær kommer hver uge og vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.