Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Imponerende lejlighed udført i eksklusive materialer

Økonomi *

Husleje

35.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.700,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
105.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
220 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Lejeperiode
6 - 36 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lejligheden er beliggende centralt tæt ved Gråbrødre Torv, men tilbagetrukket fra den daglige aktivitet i baghus. Lejligheden er beliggende øverst i ejendommen, hvorfra en unik stilhed i indre by kan nydes.
Lejligheden er karakteriseret ved store og brede vinduespartier, fritstående bjælker, ovenlysvinduer samt en åben planløsning der giver et godt indeklima.

Lejligheden er indrettet med entre med indbyggede skabe og videre passage til det imponerende åbne stuerum, med fritstående bjælker, flot lysindfald og en centralt placeret pejs. Stuerummet er integreret med køkkenet - og fungerer både som kontor, spisestue, opholdsstue mm.. Køkkenet er et snedkerkøkken af høj kvalitet, med alle hårde gængse hvidevarer og en flot stenplade på køkkenøen.

Der forefindes to gode soveværelser i hver sin ende af lejligheden, hvor der fra det ene er direkte adgang til walk-in closet. Der er yderligere et gæsteværelse med sofa, der også kan indrettes som kontor eller børneværelse. Stort badeværelse med separat brus samt vaskesøjle. Endvidere gæstetoilet.

Lejligheden udlejes fuldt møbleret for en periode på 6-36 måneder. Udlejes ikke som delebolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.