Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses ungdomsbolig - Skagerakvej, 9850 Hirtshals

Økonomi *

Husleje

2.156,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
35 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL HAVUDSIGTEN- 180 graders panoramaudsigt tæt på alt i Hirtshals

BoligerneBygningen rummer 12 ungdomsboliger fordelt med seks på hver af de to etager. Lejlighederne er med henholdsvis ét og to rum.

Afdelingen- Centralt ved havn og centrum
Du finder næppe noget mere centralt i Hirtshals end Havudsigten. En hyggelig afdeling med både familie- og ungdomsboliger opført i årene 1974 til 1998 med grønne velplejede plæner, gode parkeringsforhold, cykelskur og fællesvaskeri. I afdelingen er det muligt at leje garager, når disse er ledige. Familieboligerne findes på Jørgen Fibigersgade 1-19, mens ungdomsboligerne er samlet på Skagerakvej. Der er elevator til boligerne i nr. 1 og 19.

NærområdetDer er skoler og idrætsfaciliteter i gåafstand fra boligerne og med en beliggenhed 100 meter til fiskeri- og færgehavnen, er der altid liv at iagttage. En strandtur er ikke kun noget, der hører ferierne til. 500 meter, så står du på "Husmoderstranden"; en børnevenlig sandstrand uden biler. Hirtshals byder på en lang række af dagligvare- og specialforretninger umiddelbart ved siden af boligerne. Der er indkøbsmuligheder i bebyggelsen.

Særlige kriterierUngdomsboliger er til unge under uddannelse (SU, læreplads m.v.). Andre unge kan også komme i betragtning, såfremt der ikke er nogen som opfylder kriterierne på ventelisten.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.