Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

9 værelses villa - Gøngehusvej, 2950 Vedbæk

Økonomi *

Husleje

29.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.000,00 kr.
- Vand
1.000,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
88.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
275 m²
Værelser
9 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 5 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fantastisk liebhaverejendom til leje med dobbelt carport, terrassemiljø med udendørs pejs og tennisbane. Ejendommen er gennemrenoveret i 2014 og intet er overladt til tilfældighederne. Det absolutte trækplaster er de grønne arealer som omkranser huset og med 36000 m2 grund har man rig mulighed for at være i ét med naturen. Motorvejen er nem at tilgå og København kan nås på bare 15 minutter!

Huset har en yderst moderne planløsning:

Fra entréen i det i alt 275 m² store hus træder man ad en glasdør videre ind i spisestuen, der har åben adgang til køkkenafdelingen.

Det lave, gyldne træloft er forsynet med indbyggede spots, som giver et behageligt ovenlys.

Rammerne på de store glasruder og det brede vinduesbånd, der løber i køkkenafdelingen, er i samme trænuance såvel som køkkenbord og køkkenskabe.

Fra spisestuen kan man gå ind i husets store, sydøstvendte stue med indbygget pejs. Glasdøre kan her skydes til side og skabe udgang til terrassen.

Fra stuen åbner en dør også ind til et soveværelse med walk-in closet og direkte adgang til badeafdelingen med både karbad, sauna, bruser og bidet.

Træskydedøre fører fra spisestuen ind til husets vestlige afdeling, hvorfra der gennem en stue er adgang til endnu et værelse med glasskydedør ud til terrassen.

Fra stuen leder en gang videre til endnu tre værelser, to af dem med terrasseudgang, samt fyrrum og bad.

Desuden er der mod syd, i forlængelse af spisestuen, endnu et værelse med klinkegulv.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.