Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed i Risskov med altan.

Økonomi *

Husleje

9.931,05 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
486,67 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
148,55 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.750,00 kr.
- Depositum
29.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
78 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Solbakken er beliggende nær Risskov med skøn udsigt over Århus Bugt.

Nu har i mulighed for at leje denne 2 værelses lejlighed med gåafstand til både børnepasning og Risskov Skole.

Fra dørtærsklen er der kun en lille cykeltur til Veri Center og Ellebjerg Torv, der byder på forskellige indkøbsmuligheder og butikker, og I kan desuden cykle til centrum på under 20 minutter.

Om sommeren når I hurtigt Den Permanente Badestrand, der har Blåt Flag.

”Solbakken” er et moderne byggeri fra 1990'erne opført i røde sten og indrettet med handicapvenlige boliger. Lejlighederne i stueplan har skønne glaskarnapper/udestuer og terrasse, hvor lejlighederne på 1. sal har altan. Desuden er der elevator til 1. salen. Til ejendommen hører et skønt fælleshus med selskabslokaler, hobbyrum og fællesvaskeri.

Omkring ejendommen er der et dejligt grønt område med legeplads. ”Solbakken” er beliggende nær Risskov med udsigt over Århus Bugt.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.