Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Østerbyvænget, 5642 Millinge

Økonomi *

Husleje

6.889,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
170,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Østerbyvænget- Dejlige og indbydende etplansfamilieboliger Boligerne på de to adresser er indrettet ens. Her ligger dejlige etplansfamilieboliger opført som gulstensrækkehuse. Boligerne er lyse og indbydende og har brede dørkarme og ingen trin, så det er nemt at komme rundt. Fra den rummelige stue er der udgang til en hyggelig terrasse og have, med mulighed for ophold og samvær. Boligerne er indrettet med et separat køkken i lyse elementer, hvor der er mulighed for spiseplads. Det er udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte. Derover er det er muligt at opsætte en opvaskemaskine. Der skal dog søges om det på servicecentret, hvor der også skal fremvises en forsikringspolice. Fra køkkenet er der også udgang til haven. På boligernes badeværelse er der hvide vægge og gråligt klinkegulv med varme samt vindue. Her er det muligt at have vaskesøjle. Desuden kan det nævnes at ... på Grøftebjergvej er indrettet med et praktisk bryggers.
Forbrug Østerbyvænget: Vand opkræves som et månedligt a conto beløb. Varme afregnes direkte med forsyningsselskabet. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen
Sammenlagt afdeling bestående af familieboliger, seniorboliger, ældreboliger og plejecentre.
Plougs Løkke, Tømmergaarden
Disse adresser i denne afdeling er placeret i bykernen af den hyggelige by Faaborg. Boligerne ligger i attraktivt med kort afstand til havnen, hvor der er masser af liv. Boligerne er omkranset af nogle indbydende grønne arealer med saftige æbletræer og bordbænkesæt, hvor man kan opholde og hygge sig.
Assensvej
I den nordlige del af Faaborg ligger en række skønne etplansboliger opført som gulstensrækkehuse i 1996. Arealerne omkring boligerne er grønne og indbydende med bord-bænkesæt. Ved og omkring boligerne er der er fine parkeringsmuligheder ved boligerne.
Strandgårdsparken
Strandgårdsparken er et attraktivt seniorbofællesskab for personer over 50 år. Strandgårdsparken er en ombygget toetagers villa med boliger i et plan opført i 1800 tallet men ombygget til dejlige boliger i 1996. Placeringen er helt fantastisk i anden række ned til det den smukke Faaborg Fjord og med adgang til strandgrund med båd- og badebro. Ved villaen er der en indbydende fælles terrasse og lukket gårdhave, hvorfra der er udsigt over vandet. Derudover er der en dejlig have, som frit kan benyttes af alle beboerne. I afdelingen er der mulighed for at låne fælleslokale og leje en gæstebolig. Der er parkeringsmuligheder ved boligerne.
Vestermølle, Kastanievej, Lagonis Minde
Afdelingen består af Vester Mølle som er en etageejendom centralt beliggende i forhold til den gamle hyggelige midtby og havn. Bygningen er renoveret under stor hensyntagen til bevaringsværdien og nye tiltag er udført med fokus på energimæssige hensyn. Der er overdækkede opholdsarealer til fælles brug i gården. I umiddelbar nærhed er der adgang til offentlig transport samt flere skoler og institutioner. Rækkehusene på Kastanievej består af 2 rækker med 4 boliger. Bygningerne fremstår med et moderne, enkelt og grafisk facadeudtryk i mørkegrå let facadebeklædning og sorte vinduesrammer og døre. De er bygget under stor hensyntagen til miljø og energimæssige krav. Afdelingen er omgivet af indbydende grønne fællesarealer og med parkeringspladser tæt på. I umiddelbar nærhed er der adgang til offentlig transport samt flere skoler og institutioner. Desuden er der gode tilkørselsforhold til/fra større adgangsveje til Faaborg.
Lykkevalg
I den lille landsby Korinth, som ligger ca. 10 km udenfor Faaborg, ligger dette relativt tidssvarende plejehjem fra 2001. Plejehjemmet er omkranset af nogle skønne grønne arealer, hvor der er en stor sansehave med orangeri. Derudover er der stier hvor de lækre frugttræer kan nydes, blomsterbede og springvand. Et dejligt udeområde, som indbyder til ophold og hygge. Det er muligt at låne en af udestuerne til mindre selskaber på en 10-12 personer, ved at henvende sig til plejepersonalet. Der er parkeringsmuligheder ved plejehjemmet.
Sybillesvej
Ti kilometer uden for Faaborg i den lille landsby Korinth ligger en række dejlige etplansboliger opført som gulstensrækkehuse i 1975. Der er nogle fine fællesarealer omkring boligerne, hvor der bl.a. er en indbydende fællesterrasse, som alle beboere kan benytte. Beboerne har mulighed for at leje et fælleslokale, hvor der er plads til 20 personer samt en gæstebolig med to senge. Der er mulighed for parkering ved og omkring boligerne.
Grøftebjergvej + Østerbyvænget
Boligafdelingen består af dejlige familieboliger opført som etplansrækkehuse i byerne Millinge og Diernæs. Begge byer ligger udenfor Faaborg med ca. 4-5 km til centrum. Ved begge adresser er der nogle fine grønne arealer omkring boligerne med både blomsterbede og bænke. Beboerne har mulighed for at leje et fælleslokale med plads til 20 personer samt en gæstebolig. Der er fine parkeringsmuligheder ved begge adresser samt fibernet i alle boliger.
Elmevænget
I den lille landsby Håstrup ca. 10 fra Faaborg ligger en række dejlige dobbelthuse i et plan opført i 1998. Området er omkranset af nogle skønne grønne græsplæner ned mod et dejligt naturmiljø med bypark og å. Til alle boliger følger der en carport, hvor bilen kan stå parkeret. Derudover er der også fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne. I forbindelse med carporten er der et skur, hvor der er mulighed for opbevaring.
Assensvej
Etplansrækkehuse opført i år 2000 placeret i den lille by Falsled tæt på vandet. Boligerne er omkranset af fælles grønne græsarealer og der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne. Det er tilladt at medbringe et husdyr ved indflytning, men man må ikke anskaffe sig et husdyr efter indflytning.
Bytoften, Steensvang, Strandparken, Præstekærgaard
Denne boligafdeling tilbyder trygge plejehjemsboliger og ældreboliger i både Horne og Falsled, som ligger nær Faaborg. Ved Præstekærgaard, Steensvang og Strandparken er der nogle dejlige grønne udearealer til fælles brug. Ved Præstekærgaard er der en indbydende fællesterrasse og parkanlæg, der indbyder til gåture. Plejehjemmet på Steensvang har nogle skønne lukkede gårdhaver med havemøbler og flotte blomsterbede. Det er muligt for beboeren på plejehjemmene på Præstekærgaard og steensvang at låne nogle lokaler, som kan bruges til arrangementer. Derudover er det også et fælleshus ved Strandparken, som kan lånes. Der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne på alle adresserne.
Pugesøvej
Bofællesskab for handicappede i et plan opført i 2001 placeret centralt i Faaborg. Bofællesskabet er omkranset af nogle indbydende udearealer med bl.a. sansehave, hvor der er smukke blomsterbede, orangeri og flot vandkunst. beboerne har mulighed for at benytte et gratis fællesvaskeri, og der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne.
Lysbjergparken, Lysbjergvænget
Boligafdelingens to adresser ligger side om side tilbagetrukket fra den gennemgående vej i landsbyen Vester Åby. Ved begge adresser er der nogle dejlige udearealer. Der er bl.a. indbydende lukkede gårdhaver med havemøbler og blomsterbede på plejehjemmet i Lysbjergarken. Der er adgang til fællesvaskeri på begge adresser, og det er gratis vaskeri på plejehjemmet i Lysbjergparken. På plejehjemmet i Lysbjergparken er det muligt at låne et fælles opholdsrum til afholdelse af arrangementer ved at kontakte plejepersonalet. Der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring begge adresser.
Prices Have Centeret
Prices Have Centeret er et dejligt plejehjem opført i 2003 og tilbyder tidssvarende trygge plejehjemsboliger i et plan. Plejehjemmet er opført i to etager og der er elevator, så det er nemt at komme til boligerne. Plejehjemmet har en naturskøn placering i den østlige del af Faaborg centrum. For enden af den grønne grund ligger den skønne sø - Sundsø, hvor der er en vandresti omkring, hvor der kan gås ture. Derudover tilbyder plejehjemmet også en dejlig sansehave med duftende blomsterbede, lækre frugttræer og flot vandkunst. Det er muligt for beboerne at låne et fælles opholdsrum, hvis der skal afholdes arrangementer. Desuden er der også et gæsterum som kan lejes, ved at kontakte plejepersonalet på plejehjemmet. Der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne.
Kirkegyden
Etplans ældrevenlige rækkehuse opført i 1990. Området omkring boligerne er dejlige indbydende med grønne græsplæner og gamle frugttræer. Der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne.

Nærområdet - Millinge- Familievenlig by med mange tilbud og skøn naturBoligerne på Østerbyvænget er placeret i den lille aktive landsby Millinge. Millinge ligger ca. 4. km udenfor den charmerende by Faaborg. I Millinge finder du alt hvad en børnefamilie har brug for i dagligdagen. Her er både skole (0.-6. klasse), daginstitution og indkøbsmuligheder i gåafstand fra boligerne. Der er gode busforbindelser som nemt bringer dig til bl.a. Faaborg og andre nærliggende byer. Derudover er der et rigt foreningsliv med mange aktivitetstilbud. Her er en skøn natur med kun 4 km til den nærmeste badestrand.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.