Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Toftegårds Allé, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.900,00 kr.
- Depositum
41.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
78 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Indretning:

Denne lejlighed er nænsomt renoveret, og består af en entré, nyt hvidt køkken, lys stue, værelse/kontor, stort soveværelse samt badeværelse med brus. Derudover er der en fantastisk hems der giver et dejligt lysindfalg. Derudover er der en dejlig stor altan.

Område:

Denne flotte lejlighed er beliggendetæt på den nye bydel Carlsberg byen, der bl.a. også er en universitetsby. Tæt på Søndermarken (park) Frederiksberg Have og ikke mindst Zoologisk Have, en have med mange spændende dyr. Valby er især kendt for deres hyggelige stemming, og lejligheden er kun få minutters gang fra det populære shoppingområde Spinderiet, cafeer samt restauranter. Der er ligeledes kort afstand til s-togs stationer samt busser. Valby er yderst familievenligt og er en perfekt beliggenhed for den internationale lejer der ønsker at være tæt på Frederiksberg og City.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.