Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses villa - Hf. Elmebo, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
indtil 7. januar 2021
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig ny villa fra 2011 – godt indrettet - plads til familie med to børn

Huset ligger på en meget stille vej i Haveforeningen Elmebo, hvilket i bund og grund svarer til en almindelig villavej, blot er man her lidt mere venlige og engagerede i sine naboer.

Huset er en skøn bolig i flot stand, med et dejligt køkken/alrum og stue, med god plads til hele familien. Der er forældresoveværelse i huses ene ende, og to børneværelser er placeret i modsatte ende. Desuden entré og badeværelse med brus.

Til huset hører en dejlig have med en lækker træterrasse med adgang fra husets køkken/alrum. I haven findes også et legehus, gynge, sandkasse, skur og en carport med et lille anneks, som fint kan anvendes til overnattende gæster.

En rigtig fin bolig til børnefamilier.

Udlejes frem til 1-7-2021. Kan lejes med / uden møbler.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.