Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Scherfigsvej, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.500,00 kr.
- Depositum
46.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn 2V lejlighed i gedinge materialer ved Øresund

Skøn 2V lejlighed i gedinge materialer ved Øresund

Scherfigsvej, st. th rummer 100 m2 fordelt med en rummelig entré med skab, stort køkken-alrum med udgang til sydvendt terrasse, sofahjørne med fransk altan, soveværelse med tre indbyggede skabe samt to franske altaner. Fra entréen er der endvidere adgang til det store lækre badeværelse samt beyggers med vaskemaskine og tørretumbler. Scherfigs have består af 114 eksklusive lejeboliger Placeret på Østerbro, et skønt miljø med et miks af gammel historie og nye boliger. Scherfigs Have er et charmerende byggeri med lækre og lyse lejligheder bygget i de bedste kvalitetsmaterialer.

De 114 boliger består af boliger fra 86 kvadratmeter op til 178 kvadratmeter, fordelt på 2-4 værelser. Byggeriet er endvidere opført i gedigne materialer og i høj kvalitet. Herunder er der gjort meget ud af udformningen af facader og gavle som er unikke og kendetegnende for Scherfigs Have. Facaderne er udført i mørke tegl og med partier med anodiseret aluminium i matchende farve. Taget er i naturskifer. Integreret i tagfladen på blok III er der etableret solcelleanlæg. I kælderen er der et kælderrum til hver lejlighed samt cykelparkering. Det er endvidere muligt at tilleje en p-plads i kælderen.

I Scherfigs Have er det muligt at nyde det åbne park- og klitlignende landskab samt en fantastisk udsigt til Svanemøllebugten og Øresund, og der er under 300 meter til Svanemøllen Strand, hvor man kan tilbringe sig i sommerens varme. Lejligheden er klar til overtagelse 1/9-2019. Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.