Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Sankelmarksgade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

10.848,00 kr.

Forbrug
900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.848,00 kr.
- Depositum
32.544,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
127 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Totalrenoveret herskabslejlighed med stor sydvendt altan udlejes.

Mulighed for leje af egen p-plads i ejendommens gård.

Lejligheden er beliggende i et stille kvarter i centrum tæt ved Aalborg Teater og i en opgang med rolige beboere. Med lejlighedens beliggenhed er der rig mulighed for, at nyde Aalborg og dens kultur med gåafstand til det hele. Lige fra byens caféliv og restauranter, gågader, indkøbsmuligheder, til musik på gammeltorvet ved rådhuset.

Herskabslejligheden er totalrenoveret for kun 8 måneder siden i højeste kvalitet. Kun et par har beboet lejligheden siden dens renovering.

Lejligheden indeholder en stor entré med fordelingsdøre til alle rum i lejligheden. Skønt lyst køkken fra Svane køkken med meget skabsplads, alt i hårde hvidevarer samt granitbordplade. For enden af køkkenet er der adgang til den store sydvendte altan på hele 8 kvm. Altanen er beliggende ud mod ejendommens gård. Stor lys stue hvor lejlighedens flotte lysninger samt stukloft i sær kommer til udtryk. Badeværelse med gulvvarme, nyt inventar fra Svane Køkken, radiatortørre, indbygget spejl, stor bruseniche, vaskemaskine samt tørretumbler. Værelse med faste skabe. Værelset kan benyttes lige fra kontor, gæsteværelse til ekstra værelse mm. Lejlighedens soveværelse er stort og rummeligt og med skydeskabe. Soveværelset er beliggende ud mod ejendommens gård. Nyt eg plankegulv fra Junckers i lejligheden, meget vedligeholdelsesvenligt og hårdført.

Bemærk højden til loftet, de flotte lysninger, stukloftet, fodlister og lister som giver et klart indtryk af, at her er tale om en herskabslejlighed på bedste vis.

Der er mulighed for leje af egen parkeringsplads i ejendommens gård.

Lejligheden overtages nymalet.

Bemærk: Lejligheden vil få nye dannebrogsvinduer i foråret 2020. Dette vil ikke påvirke den nuværende husleje.

Cykelparkering i aflåst cykel kælder, porttelefon samt kælderrum tilhørende lejligheden.

Husdyr efter aftale.

Kontakt os endelig for en fremvisning af lejligheden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.