Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Elmevænget, 5600 Faaborg

Økonomi *

Husleje

7.430,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Elmevænget- Rummelige dobbelthuse med moderne planløsningBoligafdelingen tilbyder gulstensdobbelthuse med hvide træfacader i et plan. Boligerne har en moderne planløsning med et åbent køkken i forbindelse med stuen. Køkkenet har hvide elementer og er udstyret med køle-fryseskab, komfur samt emhætte. Her er flotte bøgeparketgulve, ingen dørtrin og brede dørkarme, så det er nemt at komme rund. Fra den lyse stue er der udgang til egen privat terrasse og have, som man kan indrette efter eget ønske. Badeværelset er rummeligt og har dejlig gulvvarme. Derudover er der hvide vægge og fliser i brusehjørnet samt vindue. Det er muligt at opsætte egen vaskemaskine og kondenstørretumbler i boligen.

Afdelingen
Sammenlagt afdeling bestående af familieboliger, seniorboliger, ældreboliger og plejecentre.
Plougs Løkke, Tømmergaarden
Disse adresser i denne afdeling er placeret i bykernen af den hyggelige by Faaborg. Boligerne ligger i attraktivt med kort afstand til havnen, hvor der er masser af liv. Boligerne er omkranset af nogle indbydende grønne arealer med saftige æbletræer og bordbænkesæt, hvor man kan opholde og hygge sig.
Assensvej
I den nordlige del af Faaborg ligger en række skønne etplansboliger opført som gulstensrækkehuse i 1996. Arealerne omkring boligerne er grønne og indbydende med bord-bænkesæt. Ved og omkring boligerne er der er fine parkeringsmuligheder ved boligerne.
Strandgårdsparken
Strandgårdsparken er et attraktivt seniorbofællesskab for personer over 50 år. Strandgårdsparken er en ombygget toetagers villa med boliger i et plan opført i 1800 tallet men ombygget til dejlige boliger i 1996. Placeringen er helt fantastisk i anden række ned til det den smukke Faaborg Fjord og med adgang til strandgrund med båd- og badebro. Ved villaen er der en indbydende fælles terrasse og lukket gårdhave, hvorfra der er udsigt over vandet. Derudover er der en dejlig have, som frit kan benyttes af alle beboerne. I afdelingen er der mulighed for at låne fælleslokale og leje en gæstebolig. Der er parkeringsmuligheder ved boligerne.
Lykkevalg
I den lille landsby Korinth, som ligger ca. 10 km udenfor Faaborg, ligger dette relativt tidssvarende plejehjem fra 2001. Plejehjemmet er omkranset af nogle skønne grønne arealer, hvor der er en stor sansehave med orangeri. Derudover er der stier hvor de lækre frugttræer kan nydes, blomsterbede og springvand. Et dejligt udeområde, som indbyder til ophold og hygge. Det er muligt at låne en af udestuerne til mindre selskaber på en 10-12 personer, ved at henvende sig til plejepersonalet. Der er parkeringsmuligheder ved plejehjemmet.
Sybillesvej
Ti kilometer uden for Faaborg i den lille landsby Korinth ligger en række dejlige etplansboliger opført som gulstensrækkehuse i 1975. Der er nogle fine fællesarealer omkring boligerne, hvor der bl.a. er en indbydende fællesterrasse, som alle beboere kan benytte. Beboerne har mulighed for at leje et fælleslokale, hvor der er plads til 20 personer samt en gæstebolig med to senge. Der er mulighed for parkering ved og omkring boligerne.
Grøftebjergvej + Østerbyvænget
Boligafdelingen består af dejlige familieboliger opført som etplansrækkehuse i byerne Millinge og Diernæs. Begge byer ligger udenfor Faaborg med ca. 4-5 km til centrum. Ved begge adresser er der nogle fine grønne arealer omkring boligerne med både blomsterbede og bænke. Beboerne har mulighed for at leje et fælleslokale med plads til 20 personer samt en gæstebolig. Der er fine parkeringsmuligheder ved begge adresser samt fibernet i alle boliger.
Elmevænget
I den lille landsby Håstrup ca. 10 fra Faaborg ligger en række dejlige dobbelthuse i et plan opført i 1998. Området er omkranset af nogle skønne grønne græsplæner ned mod et dejligt naturmiljø med bypark og å. Til alle boliger følger der en carport, hvor bilen kan stå parkeret. Derudover er der også fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne. I forbindelse med carporten er der et skur, hvor der er mulighed for opbevaring.
Assensvej
Etplansrækkehuse opført i år 2000 placeret i den lille by Falsled tæt på vandet. Boligerne er omkranset af fælles grønne græsarealer og der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne. Det er tilladt at medbringe et husdyr ved indflytning, men man må ikke anskaffe sig et husdyr efter indflytning.
Bytoften, Steensvang, Strandparken, Præstekærgaard
Denne boligafdeling tilbyder trygge plejehjemsboliger og ældreboliger i både Horne og Falsled, som ligger nær Faaborg. Ved Præstekærgaard, Steensvang og Strandparken er der nogle dejlige grønne udearealer til fælles brug. Ved Præstekærgaard er der en indbydende fællesterrasse og parkanlæg, der indbyder til gåture. Plejehjemmet på Steensvang har nogle skønne lukkede gårdhaver med havemøbler og flotte blomsterbede. Det er muligt for beboeren på plejehjemmene på Præstekærgaard og steensvang at låne nogle lokaler, som kan bruges til arrangementer. Derudover er det også et fælleshus ved Strandparken, som kan lånes. Der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne på alle adresserne.
Pugesøvej
Bofællesskab for handicappede i et plan opført i 2001 placeret centralt i Faaborg. Bofællesskabet er omkranset af nogle indbydende udearealer med bl.a. sansehave, hvor der er smukke blomsterbede, orangeri og flot vandkunst. beboerne har mulighed for at benytte et gratis fællesvaskeri, og der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne.
Lysbjergparken, Lysbjergvænget
Boligafdelingens to adresser ligger side om side tilbagetrukket fra den gennemgående vej i landsbyen Vester Åby. Ved begge adresser er der nogle dejlige udearealer. Der er bl.a. indbydende lukkede gårdhaver med havemøbler og blomsterbede på plejehjemmet i Lysbjergarken. Der er adgang til fællesvaskeri på begge adresser, og det er gratis vaskeri på plejehjemmet i Lysbjergparken. På plejehjemmet i Lysbjergparken er det muligt at låne et fælles opholdsrum til afholdelse af arrangementer ved at kontakte plejepersonalet. Der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring begge adresser.
Prices Have Centeret
Prices Have Centeret er et dejligt plejehjem opført i 2003 og tilbyder tidssvarende trygge plejehjemsboliger i et plan. Plejehjemmet er opført i to etager og der er elevator, så det er nemt at komme til boligerne. Plejehjemmet har en naturskøn placering i den østlige del af Faaborg centrum. For enden af den grønne grund ligger den skønne sø - Sundsø, hvor der er en vandresti omkring, hvor der kan gås ture. Derudover tilbyder plejehjemmet også en dejlig sansehave med duftende blomsterbede, lækre frugttræer og flot vandkunst. Det er muligt for beboerne at låne et fælles opholdsrum, hvis der skal afholdes arrangementer. Desuden er der også et gæsterum som kan lejes, ved at kontakte plejepersonalet på plejehjemmet. Der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne.
Kirkegyden
Etplans ældrevenlige rækkehuse opført i 1990. Området omkring boligerne er dejlige indbydende med grønne græsplæner og gamle frugttræer. Der er fine parkeringsmuligheder ved og omkring boligerne.

Nærområdet- Bo i en aktiv og levende landsby – HåstrupMed en bolig i Håstrup kommer du til at bo i en levende landsby i kanten af de sydfynske alper. I Håstrup er der en aktiv sportsforening med flere forskellige tilbud for børn og voksne i alle aldre. Boligerne er placeret i hjertet af Håstrup med kun få hundrede meter til indkøbsmuligheder og i gåafstand til både daginstitution og friskole. Skal du til Faaborg, kan du tage bussen, som holder blot 100 m fra boligerne. I Håstrup er der en skøn natur med en hyggelig bypark og å kun et stenkast fra boligerne. Her er der et rigt fugleliv og mulighed for ophold i shelter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.