Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 56 m2 - Jernbanegade, 8550 Ryomgård

Økonomi *

Husleje

3.885,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
3.885,00 kr.
- Depositum
11.655,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
56 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejemålet er beliggende på Jernbanegade i Ryomgård. I forlængelse af lejemålet forefindes stationsbygningen med kontorer, og inden for en radius af 200 meter findes frisør, øvrige boliglejemål, rækkehuse og lægehus på samme gade. I forlængelse af stationen er byens gamle vartegn; Vandtårnet.
Ankomst i bil er mulig, idet der forefindes parkeringsplads for lejemålets beboere. Ydermere er de offentlige transportforhold særdeles gode, idet bus og kommende letbane begge kører ”lige til døren”.
Lejligheden har 2 værelser, eget bad, toilet og køkken. Lejemålet nymales, rengøres og alle trægulve afslibes og nylakeres inden ny lejers overtagelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Ryomgård.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.