Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Teglholms Allé, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

15.195,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.195,00 kr.
- Depositum
45.585,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Kombinationen af by, vand og natur er ikke mange forundt, men det er netop dét, Teglholmen kan tilbyde. Udsigten til Amager Fælled på den anden side af Sluseløbet, giver nemlig beboerne mulighed for at gå uhindret fra by til natur. Her er både hestefolde, bålpladser, legepladser, Grønning Petanquebane, løberuter og en træningspavillon, natur med noget for enhver smag. Teglhomen er i rivende udvikling og bliver et levende område med havnebassin, rekreative områder, promenader, gang- og cykelbroer, der forbinder holmene, og smukke karrébyggerier, omkranset af havet og kanalerne, der er designet til at matche hinanden såvel som området.

Som lejer i ejendommen får du en parkeringslicens med i prisen, således du kan parkere din bil gratis på parkeringsarealet foran ejendommen. Ligeledes får du en gæstelicens med i prisen, så dine gæster ikke skal tænke på udgifter til parkering.

Der kan ansøges om husdyrhold i lejemålene.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.