Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Havnegade, 9550 Mariager

Økonomi *

Husleje

5.610,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
16.830,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen Havnegade er beliggende i en stille gade i centrum af Mariager. Der er 100 m til Fruensgaard Plads som er centrum for indkøb i Mariager. Til ejendommen hører stort fællesanlæg med parkeringsplads til bilen. Der er flere græsarealer og lejeredskaber for børnene. Til hver lejlighed hører stort magasinrum.

Lejligheden er senest ledig fra 1. oktober 2019.

Meget lækker nyrenoveret lejlighed på 96 m2. Beliggende i Mariager midtby. Meget smagfuldt indrettet. Alle lofter går i kip. Alle gulve er udført i masivt bøgetræ. Der er stor sydvest altan med udsigt over byens tage. Udsigt til fjorden. Lejligheden indeholder. Indgangsparti med skabe. Køkken med køl/frys - opvaskkemaskine, Keramisk kogeplade, indbygningsovn. gangareal med indbygningsskabe dert er installeret Miele vaskemaskine og tørretumbler. Stue med spiseafdeling. Badeværelse med bruseniche og skabe med håndvaske og toilet. Soveværelse med skabe. Værelse med skabe.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.