Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyopført kvalitetsvilla i hjertet af Christiansfeld

Økonomi *

Husleje

9.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.500,00 kr.
- Depositum
28.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
140 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyopført villa med kvalitetsmaterialer og en attraktiv beliggenhed i hjertet af Christiansfeld. Her får familien et velindrettet hjem med to værelser og et skønt opholdsrum.

Ejendommen står skarpt med en rødlig murstensfacade, der komplementeres af det røde tegltag og de hvide vinduesrammer. Længehuset omgives af et fint fliseparti, og boligen er selvfølgelig fuldt ud indflytningsklar. Indretningen er lys og moderne, og således har hjemmet en imødekommende og venlig atmosfære.

I træder ind i den åbne entré, hvorfra hjemmet udfolder sig. På venstre hånd opdager I først bryggerset med plads til vaskefaciliteter og dernæst badeværelset. Dette er indrettet med aflange, sandfarvede klinker og hvidt interiør, herunder en indstøbt håndvask. Følger I trappen op til førstesalen, finder I en dejlig stue, som fører jer videre ind til endnu et badeværelse og på de to værelser. Begge har indretningsvenlige størrelser og franske altaner - og det østvendte har endda også en rummelig opbevaringsløsning. Tilbage I stueplan gemmer der sig et lyst vinkelkøkken med en ovn i praktisk arbejdshøjde samt en stor stue med plads til spisebord såvel som bløde sofamøbler. Rundturen fuldendes i haven, som på nuværende tidspunkt byder på en solrig fliseterrasse og en græsplæne til børneleg - resten er op til jer.

I kan se frem til en familievenlig beliggenhed med komfortabel gåafstand til stoppested, indkøb såvel som daginstitution og Christiansfeld Skole. Byen kom i 2015 på UNESCO's verdensarvsliste, og det kan man godt forstå - den historiske bymidte er nemlig både charmerende og ganske unik. Pendleren får det også nemt, for den lette motorvejstilkørsel giver jer omtrent en times kørsel til Esbjerg, Skanderborg eller Odense.

Ring og hør nærmere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.