Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4-værelses lejlighed i Århus C.

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
27.000,00 kr.
- Depositum
40.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
130 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen Dalgas Avenue ligger på Frederiksbjerg i Aarhus tæt på Marselisborg skovene og stranden. Ejendommen ligger i kort afstand til offentlig transport og i gåafstand til Aarhus centrum, skoler, idrætsanlæg og Aarhus svømmestadion.

De lejligheder er fordelt på 14 treværelses på op til 120 m2 og 22 fireværelses på op til 130 m2.

Der er altan til alle lejligheder, og en del har sydvendte altaner med en storslået udsigt over Aarhus bugt. Der er et loftrum til alle lejligheder, samt adgang til vaskeri i kælderen.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

Besked om nye lejeboliger i Aarhus?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aarhus. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.