Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Nordre Fasanvej, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

11.537,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
900,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.537,00 kr.
- Depositum
34.611,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området

Lejligheden er beliggende i et område som er i rivende udvikling, hvilket dette også bærer præg af. Der er gang i byggeriet på Nørrebro Station og når det hele står færdigt, vil der være endnu mere liv og by end der er nu. Med knap få hundrede meter til indkøb (Føtex), gør det hverdagen nemmere at kunne handle så tæt på sit hjem. Nørrebro S-tog station ligger knap 300 meter fra ejendommen og S-toget kører hvert 10-20 minut mod indre by, Vanløse og nord på. Ejendommen er beliggende i gåafstand til fitness world, butikker og Nørrebro bycenter. Dermed er du både tæt på indkøb, offentlig transport og stranden. Ejendommen indeholder ikke et vaskeri, dog er der mulighed for at installere sin egen vaskemaskine i lejligheden.

Lejligheden

Du bydes velkommen i 3 værelses på 99 kvadratmeter, som fremstår i pæn stand. Lejligheden indeholder to lyse værelser i forbindelse med køkkent, som tildeler lejligheden en rummelig fornemmelse. Derudover får du et badeværelse med seperat bruseniche samt en mindre entre med skabe. Alt i alt i en dejlig lejlighed, som eskal ses! Der medfølger et kælderrum til lejligheden.

Hvis du ønsker at leje en parkeringsplads, kan du leje en i parkeringskælderen under ejendommen for kr. 695,- pr. måned + moms.

Husdyr og bofællesskaber er desværre ikke tilladt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.