Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i Birkerød

Økonomi *

Husleje

12.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
365,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.000,00 kr.
- Depositum
36.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området i Ebberød består af hhv. ombyggede og ny-renoverede bygninger og nye bygninger. Denne del af bebyggelsen er ombygget og ny-renoveret, og rummer 12 forskellige lejligheder, alle med respekt for ejendommens oprindelige, unikke detaljer. Lejlighederne er på 73-109 kvm. fordelt på 2-4 værelser. Ejendommen ligger i et naturskønt område i Ebberød med flere mindre søer og hyggelige gangstier helt ugeneret op til Rude Skov. Der er kun ca. tre kilometer til gågaden og Birkerød Station.

Bemærk

Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.