Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Økonomi *

Husleje

18.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
750,00 kr.
- Vand
165,00 kr.
- El
800,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
55.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
117 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Beliggende helt ideelt ved Frederiksberg allé, er der hermed mulighed for at bo ved grænsen mellem København og Frederiksberg.

Denne gamle ejendom, som er over 100 år gammel, har for nogle år siden gennemgået en gennemgribende modernisering og er huser nu nogle helt vidunderlige boliger, som blandt andet denne lejlighed, som har to flotte værelser, en stort lyst køkken alrum og ikke mindst en flot altan, med kig til Værnedamsvej. Hvis man er til nyere byggeri og al dets lyksaligheder, skal denne bolig absolut besigtiges, for der er rigeligt fordele.

Altanen går hele vejen til p-kælderen (dobbelthøjde) men også op til den fantastisk fælles tagterrasse som giver dig et fremragende overblik over byen! Der er ydermere en stor fælles terrasse længere nede i ejendommen som giver god plads til den hver der vil hygge sig lidt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.