Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Skindergade, 1159 København K

Økonomi *

Husleje

13.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
41.850,00 kr.
- Depositum
41.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
76 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området: ... har en fantastisk central beliggenhed i København, tæt på Fiolstræde og Købmagergade. Området er spækket med spændende shoppingmuligheder, lækre caféer og restauranter. Fra ejendommen er der omtrent 800 meter til Nørreport Station, som er et trafikalt knudepunkt, både hvad angår metro, S-tog, bus og tog. På cykel kommer du hurtigt rundt til brokvartererne og Christianshavn, og i bil kan du eksempelvis tage Ring 2, når du skal ud af centrum.

Lejligheden: Lejligheden er trukket tilbage fra Skindergade, og er beliggende inde i gården. Lejligheden indeholder: Åbent køkken/spisestue med alt i hårde hvidevarer, og er i forlængelse af den store åbne stue, der er 1 soveværelse, stort badeværelse med separat bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden er bestemt et besøg værd! Vær opmærksom på at udlejer ikke tillader bofællesskaber eller husdyr.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.