Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Skindergade, 1159 København K

Økonomi *

Husleje

16.200,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
48.600,00 kr.
- Depositum
48.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
91 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er beliggende i indre by og med en meget attraktiv beliggenhed i en sidegade til Strøget. Her er Københavns bedste indkøbsmuligheder, et væld af skønne restauranter og caféer og et stenkast fra det berømte konditori La Glace. Lejligheden ligger også i gå afstand fra idylliske grønne områder som fx. Kongens Have og Ørstedsparken.

Alle lejlighederne er total renoverede og af høj kvalitet med smukke olierede egetræs gulve, køkken- og badeværelseselementer fra Designa og hårde hvidevarer af mærket Electrolux.

Der er ligeledes kun 10 minutters gang til Nørreport Station, Vesterport Station samt Hovedbanegården, hvor man finder både busser, tog og Metro.

Lejligheden indeholder: Entré. Stort og lækkert gennemrenoveret køkken/alrum på ca. 22 m2 med alle hårde hvidevarer, god skabs- og spiseplads samt et skønt lysindfald fra Skindergade. I forbindelse med køkken/alrum er der en stue på ca 19 m2. Fra stuen er der adgang til lejlighedens soveværelse på ca 16 m2 med skabe og herfra er der direkte adgang til et stor og lækkert badeværelse med vinduer, bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.