Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

9 værelses villa - Sundtoften, 2960 Rungsted Kyst

Økonomi *

Husleje

23.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.400,00 kr.
- Vand
600,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
70.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
191 m²
Værelser
9 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen til en af de bedste beliggenheder i Rungsted!

På en stille og rolig villavej, hvor naboerne hilser på hinanden og både børn og voksne kommer godt i spænd med hinanden, findes dette charmerende hus med et overraskende lyst indre.

De næsten 300 etagemeter breder sig blandt ud over fire rummelige værelser, tre stuer (blandt andet en hyggelig "sommerstue") to badeværelser og en underetage med gode muligheder for at teenager, eller en au pair kan føle sig til rette.

Her er mange fordelagtige detaljer, som gulvvarme i stuen, en stilfuld gaspejs, en solbeskinnet altan der vender mod øst og meget andet.

Villaen byder på en dejlig master bedroom afdeling med bad og ligesom resten af huset vil man glædes over den luftighed og det dejlige lysindfald som kommer flere steder fra.

Er man til viktualierum, opbevaringsrum, legerum, æstetisk og funktionelt Unoform køkken skal dette hus opleves - der er plads til det meste!

Der er ikke langt til offentlig transport, gode skoler eller havet. Boligen udlejes delvis møbleret.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.