Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Indiakaj, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

12.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
400,00 kr.
- Vand
130,00 kr.
- El
500,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
24.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
48 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 14. oktober 2019
Lejeperiode
3 år - 5 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vel mødt til denne nyere bolig på en vidunderlig adresse - velkommen til Østerbro!

Du bydes velkommen i den rummelige entré med adgang til stort badeværelse med brus, gulvvarme og vaske- og tørremaskine. Fra entreen træder du ind i lejlighedens hjerte den hyggelige stue som har god plads. Fra stuen har du adgang til charmende og nydeligt køkken med opvaskemaskine. Soveværelset ligger ligeledes i forbindelse med stuen og har masser indbygget skabsplads.

Det attraktive maritime kvarter ved Langelinie har i dag udviklet sig til et levende område på kanten af by og vand. Særligt eftertragtet er området for de mange, som ønsker at bo i naturskønne og ugenerede omgivelser samtidigt med, at de kan nå city indenfor kort gang. Her finder du bl.a. den lille havfrue, kastellet, lystbådhavnen, caféer og isboder, hvilket giver området liv og leben. Her er en helt unik atmosfære, som du ikke finder andre steder. Morgenbrødet henter du naturligvis i Lagkagehuset, og indkøb kan foretages i nærliggende supermarkeder. Om sommeren nydes bl.a. lyset, vandet og synet af de store flotte skibe som lægger til Langeliniekaj.

Nok den mest eftertragtet blok i ejerforeningen med så lidt gener fra trafikken som overhovedet muligt.

Ejendommen er opført i 1994 og har bl.a. videodørtelefon, elevator, vicevært samt et rummeligt kælderrum tilknyttet lejligheden. Til ejendommen hører en stor p-kælder med gratis parkering ligesom der kan parkeres gratis på privatområdet på gadeplan lige ved døren. Helt enestående er der tilknyttet en kæmpe fælles tagterrasse, selskabslokale og gæstelejligheder, som familien/gæster kan indlogeres i.

OBS: Boligen fremvises kun efter aftale.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.