Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses rækkehus - Nipsvej, 6760 Ribe

Økonomi *

Husleje

3.301,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
410,00 kr.
- Vand
230,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
5.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
39 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flyt ind i et vel-vedligeholdt rækkehus eller parcelhus med have, opført i 1955-1964. Den ligger i Tange-området, centralt i Ribe. Ribe er en charmerende gammel kulturby med et hyggeligt butiks- og cafémiljø. Der er gode sportsfaciliteter, bibliotek og kulturhus. Både banegården og indkøbsmuligheder ligger i gå-afstand fra boligerne. Der er gode bus og togforbindelser til Esbjerg og Kolding. Opvarmning sker med enten naturgas eller fjernvarme. Til afdelingen er der fællessvaskeri samt et fælles grønt område.
Beboerne
Der bor både ældre, unge og familier i afdelingen. Der er en bestyrelse for afdelingen. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.
Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, og vælger du selv at lægge pengene ud, kan du få godtgørelse når du flytter. Det er muligt at indrette nyt køkken og bad med lån fra afdelingen, der betales af over huslejen.
Vedligeholdelse
Bebyggelsen er godt vedligeholdt. Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de fælles grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en driftschef, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.