Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses rækkehus - Møllevænget, 6760 Ribe

Økonomi *

Husleje

4.199,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
460,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
15.074,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdeling 43 består af 13 dobbelthuse, der ligger i Høm, Roager og Spandet. Boligerne er opført i 1989. Boligerne ligger i mindre lokalsamfund omkring Ribe. Boligerne udlejes efter venteliste men personer over 55 år, uden hjemmeboende børn har fortrinsret.
Boligerne:
Afdelingen består af dobbelthuse med have. Boligerne har køleskab, bordkomfur, skabsovn og emhætte. Opvarmning ske med elvarme. Der er carport til boligen.
Beboerne:
Vi afholder et årligt møde i afdelingen, hvor beboerne beslutter budgettet for afdelingen og dermed huslejen for det kommende år.
Indret dig som du vil:
Din bolig er dit hjem. I afdelingen kan du indrette dig, som du vil samtændre og bygge om. På Boligkontorets hjemmeside kan du læse om, hvordan du skal gå frem, og hvilke forbedringer, det er muligt at låne til.

Vedligeholdelse og beboerservice
Beboerservice sker via vores ejendomskontor eller ejendomsfunktionær. Her kan du henvende dig om din bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.